گزارش


03.jpg
دوشنبه, 26 تیر 1396
57515148.jpg
دوشنبه, 26 تیر 1396
82350938-71256605.jpg
دوشنبه, 29 خرداد 1396
290220_195.jpg
پنجشنبه, 07 ارديبهشت 1396
235d7d3c47ff36a00fd76f8cae806796.jpg
سه شنبه, 05 ارديبهشت 1396
82373576-71300121.jpg
سه شنبه, 15 فروردين 1396
82372082-71297188.jpg
دوشنبه, 14 فروردين 1396
635655285636555506.jpg
سه شنبه, 07 دی 1395
48066.jpg
سه شنبه, 30 آذر 1395
47586.jpg
دوشنبه, 15 آذر 1395
47582.jpg
دوشنبه, 15 آذر 1395
47312.jpg
شنبه, 29 آبان 1395
82308001-71172467.jpg
سه شنبه, 25 آبان 1395
45093.jpg
دوشنبه, 24 آبان 1395
82297529-71151125.jpg
دوشنبه, 17 آبان 1395
82291095-71138253.jpg
چهارشنبه, 12 آبان 1395
44553.jpg
دوشنبه, 03 آبان 1395
44439.jpg
يكشنبه, 25 مهر 1395
44266.jpg
دوشنبه, 19 مهر 1395
44160.jpg
يكشنبه, 18 مهر 1395
 
انتشار :يكشنبه ، 18 مهر 1395 ، 11:05
چاپپست الكترونيكي
کدام ظروف یکبار مصرف را بخریم؟
امتیاز کاربران: / 0
ضعیفبهترین 
کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی بهترین انواع ظروف یکبار مصرف را ظروف با پایه گیاهی دانست و از افراد خواست در صورت خرید ظروف یک بار مصرف برای توزیع نذورات، انواع کاغذی آنها را بخرند./
گزارش

فرزاد بابایی در گفت و گو با خط کرمانشاه و به نقل از ایسنا، با بیان اینکه ظروف یکبار مصرف برای یکبار استفاده طراحی شده‌اند، گفت: به هیچ عنوان نباید از ظروف یکبار مصرف استفاده دو و یا چند باره کرد.

بابایی ظروف یکبار مصرف موجود در بازار را به چهار دسته تقسیم کرد و یک دسته را شامل ظروف با پایه گیاهی دانست و افزود: این نوع از ظروف یکبار مصرف از برگ ذرت و مواد گیاهی تولید می‌شوند.

این کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی بهترین انواع ظروف یکبار مصرف را ظروف با پایه گیاهی دانست و گفت: البته گاها در تولید و عرضه این نوع از ظروف تقلب هم می‌شود، لذا باید هنگام خرید این نوع از ظروف یکبار مصرف دقت کرد.

بابایی گفت: ظروف PVC  دسته دیگر از ظروف یکبار مصرف هستند که از مواد پلاستیکی تهیه می‌شود و گفت: مواد غذایی که در این نوع از ظروف ریخته می‌شود نباید دمای بالای 65 درجه سانتیگراد داشته باشند.

بابایی این نوع از ظروف را برای استفاده انواع برنج مناسب دانست و افزود: در صورت هوادهی و پایین آوردن دما می‌توان انواع برنج‌ها را در این ظروف ریخت، اما نباید در این نوع از ظروف انواع خورش‌ها، حلیم، شله‌زرد و سایر غذاهای اینچنینی را ریخت.

بابایی با بیان اینکه در ظروف PVC  شفاف نیز نمی‌توان غذاهای خیلی داغ را ریخت، گفت: بیشتر این نوع از ظروف با ریختن غذاهای داغ حالت چسبندگی و ذوب‌شدگی پیدا می‌کند که انجام واکنش‌های شیمیایی در انها مشهود است و ممکن است مواد شیمیایی در غذاها حل شده و مصرف آنها را خطرناک کند.

وی در ادامه با بیان اینکه باید برای برنج‌ها و خورش‌ها و سایر غذاهای داغ از ظروف یکبار مصرف با پایه گیاهی استفاده شود، گفت: این نوع از ظروف را اگر با کبریت یا فندک آتش بزنیم، کاملا بوی گیاه متصاعد می‌شود.

بابایی ظروف آلومینیومی و کاغذی را دو دسته دیگر از ظروف یکبار مصرف دانست.

بابایی  با بیان اینکه سرو غذا در ظروف آلومینیومی نیز برای غذاهای خیلی داغ توصیه نمی‌شود، گفت: با مصرف غذا در ظروف آلومینیومی در دراز مدت یون‌های آلومینیوم از طریق غذا وارد بدن شده که یکی از عوامل اصلی بروز آلزایمر است.

این کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی در ادامه با بیان اینکه استفاده از لیوان‌های یکبار مصرف پلاستیکی برای چای و نوشیدنی‌های داغ توصیه نمی‌شود، گفت: این نوع از لیوان‌ها می‌توانند در بروز سرطان‌ها اثر داشته و بر روی کبد افراد نیز اثرات سوء بسیاری داشته باشند.

بابایی از افراد خواست تا چای و نوشیدنی‌های ‌داغ نذری خود را در ظروف یکبار مصرف کاغذی بریزند.

 

۱) پایدار نیوز ، نظراتی را که حاوی توهین، هتاکی و افترا باشد را منتشر نخواهد کرد .
۲) از انتشار نظراتی که فاقد محتوا بوده و صرفا انعکاس واکنشهای احساسی باشد جلوگیری خواهد شد .
۳) لطفا جهت بوجود نیامدن مسائل حقوقی از نوشتن نام مسئولین و شخصیت ها تحت هر شرایطی خودداری نمائید .
۴) لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید .
۵) در صورت وارد کردن ایمیل خود ، پس از تعیین تکلیف نظر موضوع به اطلاع شما خواهد رسید .

نام (اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

 
.

تبلیغات



http://entekhab.ir/files/adv//4955_390.gif

http://mobarezan.ir/images/120x600.jpg

http://entekhab.ir/files/adv//6179_365.gif

http://cdn.tabnak.ir/files/adv/17476_792.gif

http://media.farsnews.com/Uploaded/Files/Documents/1396/04/24/13960424001448_Test.gif