گزارش


03.jpg
دوشنبه, 26 تیر 1396
57515148.jpg
دوشنبه, 26 تیر 1396
82350938-71256605.jpg
دوشنبه, 29 خرداد 1396
290220_195.jpg
پنجشنبه, 07 ارديبهشت 1396
235d7d3c47ff36a00fd76f8cae806796.jpg
سه شنبه, 05 ارديبهشت 1396
82373576-71300121.jpg
سه شنبه, 15 فروردين 1396
82372082-71297188.jpg
دوشنبه, 14 فروردين 1396
635655285636555506.jpg
سه شنبه, 07 دی 1395
48066.jpg
سه شنبه, 30 آذر 1395
47586.jpg
دوشنبه, 15 آذر 1395
47582.jpg
دوشنبه, 15 آذر 1395
47312.jpg
شنبه, 29 آبان 1395
82308001-71172467.jpg
سه شنبه, 25 آبان 1395
45093.jpg
دوشنبه, 24 آبان 1395
82297529-71151125.jpg
دوشنبه, 17 آبان 1395
82291095-71138253.jpg
چهارشنبه, 12 آبان 1395
44553.jpg
دوشنبه, 03 آبان 1395
44439.jpg
يكشنبه, 25 مهر 1395
44266.jpg
دوشنبه, 19 مهر 1395
44160.jpg
يكشنبه, 18 مهر 1395
 
انتشار :چهارشنبه ، 12 آبان 1395 ، 11:10
چاپپست الكترونيكي
غذاهای مفید برای درمان انفلوانزا
امتیاز کاربران: / 0
ضعیفبهترین 
یک کارشناس تغذیه توصیه کرد که برای تسریع در روند بهبود انفلوانزا مایعات، میوه، سبزیات و غلات را در برنامه غذایی خود جای دهید./
گزارش

 

عرفان پورقبادی در گفت و گو خط کرمانشاه عنوان کرد: در زمان ابتلا به انفلوانزا اگر فرد بیماری دارای حالت تهوع است باید مصرف مایعات را افزایش دهد.
وی از غلات به عنوان غذایی مفید برای مقابله با انفلوانزا نام برد و گفت: جو حاوی نوعی فیبر به نام 'بتاگلوکان' است که می‌تواند به روند بهبودی، سرعت ببخشد و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه مصرف موز می تواند صبحانه خوبی برای مبتلایان به انفلوانزا باشد، افزود: موز دارای پتاسیم است که می تواند تب و حالت تهوع را کاهش دهد.
پورقبادی مصرف آبمیوه و آب سبزی را نیز برای مبارزه از انفلوانزا مفید دانست و گفت: آبمیوه‌های تازه حاوی مقدار زیادی مواد مغذی و آنتی اکسیدان هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک می ‌کنند.
وی ادامه داد: آنتی اکسیدان‌ ها به پیشگیری از التهاب ریه مرتبط با بیماری آنفلوانزا کمک می‌کنند.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه آب نارگیل آبرسان است و می‌تواند الکترولیت‌ هایی که به علت تب یا تعریق دفع شده‌اند، جایگزین کند، اظهار داشت: در صورتی که کمی لیمو به آب نارگیل اضافه کنید، ویتامین C مورد نیاز برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیز تامین می شود.
پورقبادی عنوان کرد: گل کلم سرشار از ترکیبی است که سطح 'گلوتاتیون' را افزایش می‌ دهد، گلوتاتیون، یک آنتی اکسیدان بسیار قوی محسوب می شود که به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند تا با آنفلوانزا مقابله کند.
وی افزود: مصرف مایعات گرم ممکن است به تخفیف گرفتگی‌ها و مشکلات تنفسی همراه با آنفلوآنزا کمک کند و باعث تخلیه سلول‌های ویروسی از بدن شوند.
این کارشناس تغذیه عنوان کرد: زنجبیل حاوی برخی ترکیبات ضد ویروسی است که می‌تواند در تخریب ویروس‌های آنفلوآنزا موثر باشد؛ این مواد می‌ تواند از طریق حمایت از مواد ضد میکروبی و ضد ویروسی به تقویت سیستم ایمنی کمک کند.
خبرنگار: سامان رحمتیان *

 

۱) پایدار نیوز ، نظراتی را که حاوی توهین، هتاکی و افترا باشد را منتشر نخواهد کرد .
۲) از انتشار نظراتی که فاقد محتوا بوده و صرفا انعکاس واکنشهای احساسی باشد جلوگیری خواهد شد .
۳) لطفا جهت بوجود نیامدن مسائل حقوقی از نوشتن نام مسئولین و شخصیت ها تحت هر شرایطی خودداری نمائید .
۴) لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید .
۵) در صورت وارد کردن ایمیل خود ، پس از تعیین تکلیف نظر موضوع به اطلاع شما خواهد رسید .

نام (اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

 
.

تبلیغات



http://entekhab.ir/files/adv//4955_390.gif

http://mobarezan.ir/images/120x600.jpg

http://entekhab.ir/files/adv//6179_365.gif

http://cdn.tabnak.ir/files/adv/17476_792.gif

http://media.farsnews.com/Uploaded/Files/Documents/1396/04/24/13960424001448_Test.gif